Krek Gek wint Liedjesfestival 2011

Liedjesfestival Schaijk in oktober

Het jaarlijks terugkerende Liedjesfestival in het Moesland zal deze keer een wat andere opzet kennen. Niet meer in een tent en niet meer gelijktijdig met de braderie maar in het café van De 3 Heere als aftrap van het nieuwe seizoen op zaterdag 13 oktober a.s. De grote vraag is: “wie wordt de opvolger van carnavalsclub Krek Gek”?

Schojkse oovend
De avond zal in het teken staan van “unne gezellige Schojkse oovend” waarbij alle Moeszakken en Moeszakkinnekes worden uitgenodigd om hún carnavalslied voor het speciale jubileumjaar ten gehore te brengen. In het komende carnavalsseizoen viert het Moesland haar 55-jarig jubileum en dan is een mooi carnavalslied bijzonder welkom. De club of artiest die het winnende lied op de planken brengt, zal dat jaar extra in de belangstelling staan want tijdens de verschillende jubileumactiviteiten zal het lied gezongen gaan worden.

Opgeven
Hierbij de oproep aan alle Moeszakken en Moeszakkinnekes: geef je op als deelnemer(s), schrijf een leuke meezinger en zorg voor begeleidingsmuziek (cd, mp3, orkestje of wellicht met de hofkapel?!). Alleen zang (zonder muziek) mag uiteraard ook en kom de show stelen op zaterdag 13 oktober 2012.

Deze muzikale “Schojkse oovend” vindt plaats vanaf 20.00 uur bij De 3 Heere in Schaijk. Muzikale omlijsting van de avond door “DJ Frenkie”. Na de prijsuitreiking zal er nog lekker lang nagefeest worden.

Informatie
Meer informatie en jezelf aanmelden bij André Boot via tel. 06 41457116 ahmboot@home.nl of bij Henk-Jan Huizenga via tel. 06 24679298 h.j.huizenga@home.nl. Zij zien je inschrijving graag tegemoet.