Stichting Carnaval De Moeslanden

55-jarig jubileum Moesland

In het kader van het 55-jarig jubileum in 2013 van Stichting Carnaval De Moeslanden is een bijzondere samenwerking tot stand gekomen tussen de Schaijkse (horeca-)ondernemers en de Stichting Carnaval. Hiertoe hebben zij op 5 september jl. gezamenlijk een unieke overeenkomst getekend.

11-11-bal
Vanaf het aanstaande 11-11 bal start het jubileumjaar van Stichting Carnaval de Moeslanden. Behalve extra jubileum aandacht tijdens de reguliere carnavalsactiviteiten, zoals 11-11 bal, pronkzittingen en carnaval zelf, is er uiteraard ook een groots feest. Dit feest zal plaatsvinden op 7, 8 en 9 juni 2013. Voor dit feest is een samenwerking gezocht met alle Schaijkse ondernemers die ook maar iets in horeca en / of catering doen. Uiteindelijk zijn er vijf ondernemers die met de Stichting een samenwerking zijn aangegaan. Dit zijn Theo Zwaans van Grand Café de 3 Heere, Theo Potjes van Cafe Feesterij De Potter, Tino van den Berg van Tino Horeca, Geert van Kraaij van Keurslagerij van Kraaij en Thijs Toonen van Toonen Partyverhuur.

Samenwerking
De samenwerking is uniek omdat er afgesproken is om met volledige openheid van zaken samen te gaan werken. Alle beslissingen zullen in goed overleg door de hiervoor genoemde ondernemers en Stichting Carnaval de Moeslanden genomen worden. Bijzonder is dat de betrokken ondernemers en de vrijwilligers van de stichting samen in de organisatie zitten. De ondernemers brengen hun horecakennis in en de stichting zijn carnavalskennis.

Stichting Carnaval de Moeslanden is zeer verheugd met deze samenwerking en heeft goede hoop dat deze samenwerking een prima basis is voor nog meer samenwerking in de toekomst. Zodat carnaval en horecaondernemerschap hand in hand verder kunnen. Zij gaan er samen voor zorgen dat alle Moeslanders een geweldig feest gaan meemaken wat zijn weerga niet kent.

Binnenkort meer informatie over het “5 kerres elf”. Met zijn allen onderstrepen we de uitspraak van één van de ondernemers: “Carnaval is een van de mooiste tradities in Schaijk deze moeten we behouden!”