Moespakketten voor het 55 jaar

Moespakketten voor het 55 jaar

In juni 2013 viert de Moeslandse carnavalsstichting haar 55-jarig jubileum. Het bereiken van deze bijzondere mijlpaal moet gevierd worden met een knalfeest. Een speciale sponsorcommissie is druk in de weer om hier geld voor in te zamelen, onder meer door de verkoop van heuse MoesPakketten.

“Als sponsorcommissie houden we niet graag onze hand op bij de Schaijkse ondernemers. Daarom kunnen zij deze keer een bijdrage leveren door het afnemen van MoesPakketten”, zegt prins Joris d’n Urste, een van de leden van de sponsorcommissie. “Het MoesPakket bevat producten van allerlei Schaijkse ondernemers”, gaat prins Joris verder. “Maar liefst dertien in totaal. Producten die de Schaijkse carnavalsvierder door de carnaval heen helpen. Van boerenmoeszaad van Spanjers tot aan Gigant van Clean Service Products om na de carnaval goed te kunnen dweilen. Het is een pakket waarmee bedrijven hun medewerkers zeker zullen verrassen.”

Bestellen
Bedrijven die interesse hebben in de MoesPakketten kunnen een mailtje sturen naar prins Joris d’n Urste: prinsdermoesland@hotmail.nl. De pakketten kosten 39,50 per stuk.

Site
Er is natuurlijk ook een eigen site in het leven geroepen voor deze Moespakketten. Op deze site kun je precies zien wat er in de doos zit. De site is hier te vinden.

Bron: arenalokaal.nl