55 Jaar Moesland

Nieuwe poll

Ik heb weer een nieuwe poll geplaatst. Ben toch benieuwd naar wat de clubs gaan doen met de 55e optocht van Schaijk. Wordt er extra gebouwd, juist niet of wordt er hetzelfde gedaan als voorgaande jaren.

Uitslag
De uitslag van de vorige poll: “Het zomercarnaval was zeer geslaagd” was als volgt; 42% vond het zeer geslaagd, 33% vond dat het beter kon en 25% gaf aan dat ze niet waren geweest.

55 Jaar
Zoals je gewend bent van www.deoptocht.nl doen we rond een jubileumjaar van het Schaijkse carnaval wat extra’s. Met het 44 jaar jubileum hadden Fazand en Plekzak een spel-cd uitgebracht. Dat was een groot succes. Nu komt deoptocht.nl weer met een spel. Ditmaal online. Met audio-fragmenten, foto’s, video’s etc. Het spel is nu nog in ontwikkeling, maar het ziet er al goed uit.