Krek Gek wint Liedjesfestival 2011

Moeslands Liedjesfestival zaterdag 13 oktober

Op zaterdag 13 oktober organiseert Stichting Carnaval De Moeslanden weer haar jaarlijkse liedjesfestival. De avond zal in het teken staan van “unne gezellige Schojkse oovend” waarbij alle Moeszakken en Moeszakkinnekes nu al worden uitgenodigd om hún carnavalslied voor het speciale jubileumjaar ten gehore te brengen.

55-jarig Jubileum
Het volgende carnavalsseizoen, het jaar 2012 – 2013, zal het Moesland haar 55-jarig jubileum vieren en dan is een mooi carnavalslied bijzonder welkom. De club of artiest die het winnende lied op de planken brengt, zal dat jaar extra in de belangstelling staan want tijdens de verschillende jubileumactiviteiten zal het lied gezongen gaan worden.

Oproep
Hierbij de oproep aan alle Moeszakken en Moeszakkinnekes: geef je op als deelnemer(s), schrijf een leuke meezinger, zorg voor begeleidingsmuziek (cd, mp3, orkestje, of wellicht met de hofkapel?! Alleen zang (zonder muziek) mag uiteraard ook) en kom de show stelen op zaterdag 13 oktober 2012.

Schojkse oovend
Deze muzikale “Schojkse oovend” zal plaatsvinden vanaf 20.00 uur in het café van De 3 Heere in Schaijk. Na de prijsuitreiking zal er nog lang nagefeest en nagenoten kunnen worden.

Informatie
Meer informatie en jezelf aanmelden bij André Boot via tel. 06 41457116 (mail: ahmboot@home.nl) of bij Henk-Jan Huizenga via tel. 06 24679298 (mail: h.j.huizenga@home.nl). Zij zien je inschrijving graag tegemoet.