En weer een nieuwe rubriek; themamuziek

En weer een nieuwe rubriek; themamuziek

Inderdaad, weer een nieuwe rubriek. Ik had er al een keer een oproep op gedaan via Twitter en Facebook en nu is het dan zover. De rubriek themamuziek.

Niet alleen creatief met gaas en papier, maar ook met de muziek. In de loop der jaren is het meer een item geworden dan vroeger; Themamuziek. Om de wagen of loopgroep nog beter uit de verf te laten komen wordt er gebruik gemaakt van themamuziek. Dit kan een instrumentaal nummer zijn, een mix of zelfs jingles. Klore Kwats maakt vooral gebruik van op maat gemaakte jingles. Luister maar eens naar de creatieve uitspattingen die de clubs hebben gehad. Je kan ze hier terugvinden.

Mocht je zelf nog muziekjes, of thema’s uit vervlogen jaren hebben. Dan kan je ze mailen om bij deze pagina toe te voegen. Je mag de muziekjes mailen naar: info@deoptocht.nl.