40 Jaar Moeschakamp Schaijk

Moeschakamp Schaijk 40 jaar

Dit jaar bestaat het Moeschakamp alweer 40 jaar. Wederom zullen ongeveer 325 Schaijkse kinderen een week lang vermaakt worden met allerlei activiteiten. De laatste jaren voeren wij tijdens de Moeschakamp week ook dagelijks een toneelstuk uit voor de kinderen, gebaseerd op het thema van het jaar. Dit jaar is het thema “jungle” en met deze mail willen wij vragen of jullie ons hierbij kunnen helpen.

Wij zijn namelijk voor onze spelers van het toneelstuk op zoek naar jungle kleding en voor het aankleden van het podium naar jungle artikelen. Graag zouden wij in contact komen met clubs die ooit met carnaval in het thema jungle (of vergelijkbaar) hebben meegedaan met de optocht en ook nog jungle kleding of artikelen hebben.

Indien jullie club ons hieraan kan helpen willen wij je vragen om even met ons contact op te nemen. Je kunt dat doen via het de mail – j.m.van.gaal@hetnet.nl of door even te bellen – 06-20770329.
Alvast bedankt voor jullie hulp.

Namens het Moeschakamp,

Jos van Gaal