Magazine Schuimkragen Schaijk

Magazine Schuimkragen Schaijk

Ik heb weer een nieuwe rubriek geplaatst op de site. Onder het kopje naslagwerken vind je de rubriek “Jubilerende clubs“. Hieronder komen de clubs te staan die met hun jubileum (22-, 33- of 44-jarig) iets bijzonders hebben gemaakt. Dit kan een boekje zijn, een magazine, filmpje, of iets anders.

De eerste club die op deze pagina te bewonderen is zijn de Schuimkragen. Rianne Mathijssen van de Schuimkragen heeft een magazine gemaakt en wilde deze graag met ons delen. Ik heb daar nu een bladerversie van gemaakt. Die kun je hier terug vinden. Rianne nogmaals dank!

Aanvullen archief
Ik ben op dit moment bezig met het aanvullen van het fotoarchief.
Verschillende clubs, waaronder, de Durdouwers, Schuimkrage, Asjemou, De Vrolukke Tobbers, Klore Kwats en de Petosiestampers hebben al archiefmateriaal afgestaan om in te scannen. Misschien dat jij nog foto’s hebt liggen die hier nog niet op staan. Mocht dat zo zijn, dan kun je dat even laten weten.