Stichting Carnaval De Moeslanden

Komt er één thema voor de optocht van Schaijk?

Tijdens de eerstvolgende clubvergadering op maandag 19 maart a.s. zal onder andere het thema voor de jubileumoptocht in 2013 aan de orde komen. Voor het eerst in de Moeslandse geschiedenis zal de optocht namelijk één thema meekrijgen. Althans als het aan Stichting Carnaval De Moeslanden ligt. De bedoeling is dat de optocht als thema “55 jaar Moesland” krijgt. In 2013 viert Schaijk het 55-jarig bestaan van het Moeslandse carnaval, vandaar.

Zuipbakken
En hoewel iedereen weer heeft kunnen genieten van een fantastische carnaval 2012 nodigt de stichting alle Moeslandse carnavalsclubs uit om met ons terug te kijken op die carnaval en te bespreken waar bepaalde zaken misschien beter kunnen. Bijvoorbeeld de deelname van – wat wij noemen – ‘zuipkarren’ in de Moeslandse optocht. De stichting is benieuwd hoe de clubs hier over denken. Er wordt al over gestemd… Daarnaast zullen we de clubs informeren over verzekeringen. Bijv. van de bouwschuren, de wagens en mogelijke schade die ontstaat. Altijd goed om te weten hoe het zit!

De agenda is al rondgestuurd en wij verwachten een grote opkomst. De clubvergadering begint op maandag 19 maart om 20.30 uur
en vindt plaats bij De Gasterij in de Runstraat.