Filmke Plijnfestijn 2012 Schaijk

Filmke Plijnfestijn 2012 Schaijk

Na wat snuffelen op internet, een oproepje en ingezonden materiaal heb ik een filmpje gemaakt van het Plijnfestein 2012 in Schaijk. De kwaliteit is wisselend, maar het gaat om het idee. Iedereen bedankt voor het aanleveren van hun spulletjes. Zo kunnen we wat in elkaar knutselen en wordt het archief alleen maar groter. En dat is mooi! Het filmpje kun je hier bekijken.

Bedankje
Verder wil ik via deze weg Jan en Anja Geurts van Kessel bedanken voor de leuke verrassing. Dankjewel, kei moi!

Themamuziek
Ik ben ook nog op zoek naar themamuziek van clubjes die gebruikt werden in de optocht. Niet alleen van deze optocht, maar ook van de optochten van jaren geleden. Themamuziek mag zijn van wagens, loopgroepen en individuelen. Altijd goed!

Mocht jij deze nog hebben dan kun je een mailtje sturen naar: info@deoptocht.nl