Het ziekenbezoek heeft een lange traditie in het Moesland

Ziekenbezoek inwoners van het Moesland!

Ook dit jaar komt de Prins met zijn gevolg op vrijdag 17 of zaterdag 18 februari op ziekenbezoek. De zieke en aller-oudste (90 plus) moeszakken en moeszakkinnekes. Een ieder die niet meer actief aan carnaval kan deelnemen, wordt in het zonnetje gezet en met een fruitmandje verrast.
Prins Joris met zijn Dansgarde, de Huppelpupkes, de Raad van 11 en natuurlijk de Hofkapel komen graag bij de mensen thuis op bezoek. Maar ook in De Nieuwe Hoeven, Compostella of elders zullen de Prins en zijn gevolg graag de sfeer van carnaval komen brengen.

Hiervoor hebben we u hulp nodig!

Wie kunt u aanmelden?
Een zieke of oudste moeszak of moeszakkinneke kan worden aangemeld bij de commissie ziekenbezoek. Aanmelden kan door een familielid, kennis of goede buur worden gedaan. Liever 2 x aangemeld, dan te worden vergeten! Meld dus gerust bij ons aan!
Ook zieke kinderen die niet kunnen gaan carnavallen, kunnen worden aangemeld. Hier komt de jeugdcarnaval dan gezellig op bezoek.

Aanmelden vóór woensdag 15 februari bij:
Cindy van Rooij: 06-14324808 of vanrooij@tele2.nl of
Marion Klievink: 0486-463475 of
Bregje Spijkers: 06-136 15163

Als u ons de naam en het adres wilt laten weten, dan zorgen wij ervoor dat rond carnaval niemand wordt vergeten.
Allemaal unne schône carnaval gewenst!

De commissie ziekenbezoek van Stichting Carnaval de Moeslanden,
Cindy, Marion en Bregje