Pronkzitting Schaijk 2012

Pronkzitting Schaijk 2012

Afgelopen zaterdag vond de première plaats van het Moeslands circus “Bekèk ’t mar”. In een tot prachtig circus omgetoverde Phoenix trad tijdens de pronkzitting een keur van artiesten voor het publiek op. Hebt u deze circusvoorstelling gemist, dan zijn er bij Bruna in de Runstraat nog entreekaartjes te koop voor de voorstelling van a.s. vrijdag 20 januari.

Naast enkele oude bekenden op het podium van de Moeslandse pronkzitting zijn er ook nieuwe artiesten te zien. Hun debuut is verassend goed. Zo zijn er de Notenverkopers, Tieske en de lamme herders en Peet, de interieurverzorgster. Als u wilt weten wie er achter deze acts schuil gaan, moet u beslist komen kijken. U zult genieten van trapezewerkers, clowns en van de zang en dansen die u voorgeschoteld krijgt. Dit alles in een wervelende voorstelling gepresenteerd door spreekstalmeester Willie van Esch.

Kortom: komt dat zien, komt dat zien!

Kaartjes zijn ook te reserveren en af te halen bij Cindy van Rooij, tel.nr. 06-14324808. De kaartjes kosten 11 euro. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur.

Stukje Brabants Dagblad over pronkzitting
De Moeslandse pronkzitting speelde zich dit jaar voor het eerst af in een circus.

Rood en gele doeken gaven de illusie van een circustent en grootvorst Willie was gekleed als een echte circusbaas. Een van de hoogtepunten was de act van Stefan van Ras, die als onhandig Huppelpupke met buitenboordbeugel en een lui oog op humoristische wijze een link tussen zijn lelijkheid en de gebeurtenissen in het Moesland legde.

Bron: Brabants Dagblad