Kaartjes pronkzittingen

Kaartjes pronkzittingen

Voor de jaarlijkse pronkzittingen in Schaijk, die beter bekend staan onder de naam “Bekèk ’t mar” kunnen nog enkele (circus)artiesten zich aanmelden. Heb je interesse, pak dan de laatste kans om je op te geven, op woensdag 7 december tijdens de 2e artiestenbijeenkomst om 20.00 uur in de Phoenix. Samen met andere artiesten en commissie pronkzitting gaan we er dit jaar een heus Moeslands circus van maken.

Data
De data van “Bekèk ’t mar” zijn zaterdag 14, vrijdag 20 en zaterdag 21 januari 2012. De première is 14 januari om 13.30 uur als vanouds voor 55-plussers en mensen met een beperking van 16 jaar en ouder. De kaartverkoop is vrijdag 6 januari om 19.00 uur, net als de voorstellingen, in de Phoenix. Graag tot ziens in het circus!

Artiestjes gezocht voor Moeslandse Jeugdpronkzitting
Op zondag 15 januari 2012 zal weer de Moeslandse Jeugdpronkzitting plaats vinden. Daarom zijn Arie Safari en de Klungel van de Jungle op zoek naar kinderen die het leuk vinden op ons junglepodium op te treden. Kan jij goed dansen, zingen, playbacken, moppen vertellen, kunstjes, goochelen of wat dan ook, meld je aan! Dan ben je voor één dag een echte artiest op het grote jungle podium.

Je kan je opgeven via onze site www.jeugdcarnavalschaijk.nl of een formulier ophalen bij Bento.