Prins Gijs en prinses Lara

Prins Gijs en Prinses Lara nieuw jeugdprinsenpaar Moesland!

Op zondag 13 november zijn in de Moeslande Jungle de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses onthuld. Prins Gijs en Prinses Lara zullen komend seizoen regeren over het Moesland!

Het was weer ontzettend druk en super gezellig in de Moeslandse Jungle. Arie Safari en de Klungel van de Jungle verwelkomde iedereen bij binnenkomst vanaf hun jeep en kooi met wilde dieren. Bij de toeristeninfo kon je, behalve je stem uitbrengen voor de club van het jaar, met onze reisleidster een heuse Moeslandse-Jungle tour maken. De Moeslandse-Jungle tour eindigde in een prachtige jungle.

Voor Prins Joris en Prinses Julia was het de laatste keer dat zij een officiële taak te volbrengen hadden. Dat was de onthulling van jeugdclub van het jaar. Carnavalsclub “Van alles Moes” mag deze eretitel een jaar lang dragen en natuurlijk hoort daar de wisselbeker bij! Gefeliciteerd “van alles Moes”! De echte allerlaatste officiële taak was het uitreiken van de allerhoogste jeugdonderscheiding; de Moesbakkus. De Moesbakkus ging naar Janneke van Summeren. Janneke, bedankt voor je jarenlange inzet voor de jeugdcarnaval!

De Klungel van de Jungle had het hek open laten staan waardoor alle wilde dieren waren ontsnapt. Door de chaotische Klungel van de Jungle moesten eerst de ontsnapte wilde dieren gevangen worden. Elk wild dier die werd gevangen werd ontmaskert. Maar wat bleek het was steeds een lid van de raad van 11 te zijn. In de Moes-Jungle in de Phoenix liepen ook 2 vreemde apen en mede dankzij vele konden deze apen gevangen worden. Hierin bleek onze Prins Gijs en Prinses Lara te zitten! Deze werden door Prins Joris en Prinses Marieke geïnstalleerd als nieuw prinsenpaar. Na dit officiële gedeelte was het tijd voor de spectaculaire afterparty en ging het dak van de Phoenix.

Prins Gijs en Prinses Lara: Veel plezier en succes toegewenst in het komend carnavalsseizoen!