L-fm zendt 24 uur uit vanuit Glazen Huis

Tweede tip nieuwe prins Moesland

Niet alleen de eerste tip van de nieuwe Prins van het Moesland houdt de gemoederen in het Moesland bezig. Ook de berichtgeving dat er tijdens de uitzending in het Moeslands Glazen huis op 11-11-’11 11 extra punten worden geveild die kunnen worden ingewisseld in de uitslag van de grote Moeslandse Optocht doet veel stof opwaaien. In een eerder artikel over diverse ludieke acties tijdens het Moeslands Glazen huis, kwam dit aanbod naar voren.

Doe een wens
Bij navraag binnen de organisatie van het Moeslands Glazen Huis komt dit idee van de huidige Prins der Moesland, Prins Jeroen d’n Urste. Hij was voor commentaar hierop niet bereikbaar. Maar of hij dit aanbod kan waarmaken als zijn ambtstermijn erop zit, is maar zeer de vraag. Waar de organisatie haar best voor gaat doen, zijn wensen die Moeszakken of Moeszakkinnen al lang koesteren. Uiteraard in ruil voor een gulle bijdrage voor het Moeslands monument, het doel van de actie. Op 11-11-’11 kan uw wens uitkomen, zoals een duet zingen, op de Prinsenwagen meerijden, grote trom spelen bij de Erewijn. Alles is denkbaar en er is veel mogelijk. Waag een inzending en luister op 11-11-’11!

Moesland Games met Maarten Brozius
Sommigen zullen het niet meer kennen, de oudere vast wel. Het TV-spel uit de jaren ‘70/’80: ‘Ren je rot’. De Moesland Games heeft de broer van wijlen Martin Brozius (de presentator), Maarten Brozius, weten te strikken voor dit spel op het Phoenix-plein op vrijdagmiddag. Het spel is eigenlijk simpel. Maarten Brozius stelt een meerkeuzevraag, roept: Rrrrrren je rrrrrott!! En alle deelnemers rennen naar één van de drie vakken van hun keuze. De winnaars gaan met schitterende prijzen naar huis. De vragen over het Moesland bestaan uit wisselende categorieën, zoals ‘kul’-vragen, ‘doe’-vragen, ‘serieuze’-vragen en ‘niet-te-weten’-vragen. Iedereen kan meedoen en met een beetje kennis van het Moesland kan bijna iedereen winnen. Binnenkort start de voorinschrijving voor dit adembenemende en hilarische spel.

Op zoek naar suprise-acts
Voor de entertainment zijn al enkele namen genoemd. Maar de organisatie is nog steeds op zoek naar leuke suprise-acts. Als je iets kent of kunt, stelt het Moeslands Glazen Huis haar podium beschikbaar! Voor deze suprise-acts, maar ook andere suggesties, een inzending voor ‘Doe een wens’ of andere vragen, mail deze naar prinsdermoesland@hotmail.nl. Houd ook Twitter en Facebook in de gaten!

De tweede tip Prins der Moesland
En dan volgt hierbij de tweede tip voor de nieuwe Prins der Moesland op 11-11-’11. De eerste tip leek cryptisch, maar gaf die nou echt veel bloot? Deze tweede tip geeft wellicht niet veel meer duidelijkheid. De tweede tip is vanaf een groene ondergrond. Het is geen vrouw, maar hij heeft wel een vrouw. En hij heeft ruime ervaring met de Moeslandse optocht.